Biologische en ecologische kwaliteitsproducten

De basis voor levensgeluk en een goeie gezondheid

Mannavita, een familiebedrijf opgericht in 1972

Mannavita is een familiaal bedrijf, ondertussen 3de generatie, opgericht in 1972 en was aanvankelijk een distributeur van diverse merken exclusief verdeeld aan de sector van de  bio-detailhandel.

Op vandaag vertegenwoordigt Mannavita nog steeds een waaier aan kwaliteitsvolle merken op de Belgische markt. Het gamma bevat voornamelijk bio-voedingsproducten, voedingssupplementen, en natuurlijke lichaamsverzorging.

Mannavita, een familiebedrijf opgericht in 1972

Wie kan er klant worden bij Mannavita?

Bio- en natuurwinkels
Mannavita heeft een uitgebreid assortiment aan voedingssupplementen, droogvoeding, dranken en verzorgingsproducten. Ons brede gamma biedt bio- en natuurwinkels de mogelijkheid om diverse producten aan te bieden aan hun klanten.
Apothekers
Bij Mannavita vindt u een uitgebreid assortiment voedingssupplementen en verzorgingsproducten, perfect geschikt voor apotheken. Ons brede gamma omvat hoogwaardige producten die voldoen aan de behoeften van klanten op het gebied van gezondheid en welzijn.
Horeca
Mannavita is de ideale partner voor de horeca, met een gevarieerd aanbod aan producten geschikt voor zowel de keuken als de drankensector.
Therapeuten 
Therapeuten vinden bij Mannavita een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten die perfect aansluiten bij hun praktijk. Ons brede gamma omvat voedingssupplementen, plantenextracten, essentiële oliën en verzorgingsproducten. Door te kiezen voor Mannavita kunnen therapeuten hun cliënten voorzien van kwalitatieve en diverse producten die bijdragen aan een holistische benadering van gezondheid en welzijn.
Dierenspeciaalzaken
Mannavita biedt het eigen merk Animavital aan, dat wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen levert voor paarden, honden en katten. Deze supplementen zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit en in de juiste doseringen. 

Zin om klant te worden?Maak vandaag nog je account aan

Onze eigen merken

Redenen om klant te worden

  • Hoogwaardige biologische producten
  • Expertise in natuurlijke voedingssupplementen
  • Betrouwbare levering en uitstekende service
Redenen om klant te worden

Past jouw merk in ons gamma?wij breiden graag steeds ons assortiment uit

Natuurgetrouw

De volgende Natuurgetrouw verschijnt vanaf november

Het magazine boordevol tips en adviezen voor de gezondheidsbewuste consument. Ontdek de vele ACTIES met producten van topkwaliteit : innovatieve en wetenschappelijk onderbouwde formules met de beste opneembaarheid en dit aan eerlijke prijzen!

Deze kortingen zijn geldig tot 3 weken na bedeling.