Onze visie

Mannavita

een familiaal bedrijf, ondertussen 3de generatie, opgericht in 1972 en was aanvankelijk een distributeur van diverse merken exclusief verdeeld aan de sector van de  bio-detailhandel.

Op vandaag vertegenwoordigt Mannavita nog steeds een waaier aan kwaliteitsvolle merken op de Belgische markt. Het gamma bevat  voornamelijk bio-voedingsproducten, voedingssupplementen, en natuurlijke lichaamsverzorging.

Sinds een 10-tal jaren profileert Mannavita zich evenwel meer en meer als producent, zowel van bio- plantaardige kruidensupplementen met het merk Ladrôme, hoogwaardige voedingssupplementen met het merk Mannavital en natuurlijke voedingssupplementen voor dieren met het merk Animavital.

De basisafzetmarkt hier blijft de bio-detailhandel, maar deze merken zijn inmiddels ook breed verkrijgbaar via andere kanalen.

Onlangs werd het Belgische merk Amanprana, hoogwaardige producent van bio-kokosolie en  diverse specialiteit aan de huismerken toegevoegd.

Tenslotte is Mannavita ook uitgever van hoogwaardige gezondheidsliteratuur in de fyto-en aromatherapie met de reeks Natuurlijk Wegwijs
Mannavita

Klaar?Ontdek ons grote aanbod